Messias åpenbaring

Formålet med stiftelsen

Boaz World Word Project-stiftelsen ble grunnlagt i 1995. Formålet er å formidle meldinger fra bibelen, både her hjemme og i utlandet. Bakgrunnen for denne avgjørelsen er ordene til Messias Yeshua, som vi leser i Johnannes 5:39: ‘Dere gransker skriftene, fordi dere mener at dere har evig liv i dem – og nettopp de vitner om meg.' Med disse ordene viser Yeshua til tekstene om Messias i Tanákh, hvorfra han lærte disiplene sine. På denne måten lærte de alt om Messias. Det er svært viktig å kjenne til hvilke skriftversj Messias Yeshua refererte til. Versjene gjelder stort sett profetiene i Tanákh (Det gamle testamentet), hvor Herre Gud gjorde kjent hans plan om den lovede Messias til sitt folk Israel.

Velkommen til vårt nettsted om Messias!

Vil du vite mer om Messias i Bibelen? Da må du merke deg denne boken:

Messias åpenbaring i de hellige skriftene – Forfatter: Hendrik Schipper – Forklaring av over 300 tekster om Messias i Tanákh (Det gamle testamentet).

Messias åpenbaring i de hellige skriftene

For å virkeliggjøre formålet sitt, har stiftelsen laget en bok bestående av over 300 tekster om Messias fra Tanákh/Tora som direkte eller indirekte handler om den lovede Messias. De aktuelle tekstene er forklart og tydeliggjort gjennom relaterte tekster i Det nye testamentet. Boken er en unik bibelstudiebok, og et unikt referansearbeid med tekster fra Bibelen. Boken ble satt sammen av Hendrik Schipper, og har fått tittelen Messias åpenbaring i de hellige skriftene.

Les eller last ned et gratis eksemplar

Du kan lese og laste ned alle utgavene av boken gjennom nettstedet vårt.

Navigate to your own language: AFRICANALBANIANBENGALIBULGARIANCHINESE (SIMPL.)CHINESE (TRAD.)CZECHDANISHDUTCH - ENGLISHFARSIFINNISHFRENCHGERMANGREEK – HEBREWHINDIHUNGARIANINDONESIANITALIANJAPANESE -KOREANNORWEGIANPOLISHPORTUGUESEROMANIANRUSSIANSPANISHSWAHILISWEDISHTAMILTHAITURKISHVIETNAMESE

The book is also available in the languages Amharic, Marathi, Nepalese, Tagalog, Yiddish, Xhosa, Zulu.
If you wish to receive a copy, please send an e-mail to Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den..

Copyright © Boaz World Word Project